Mijn favorieten

Verkoop- en servicegarantie: no cure, no pay

Van der Beek Makelaars garandeert u de volgende diensten bij het verkopen van uw huis:
  • Een marktconforme inschatting van de waarde van uw woning, rekening houdend met de specifieke kenmerken van uw woning, soortgelijke onlangs verkochte en thans aangeboden woningen, de locatie en omgeving.
  • Een uitgekiende verkoopstrategie en een perfecte presentatie. Uiteraard zijn verkoopbevorderende adviezen daar een essentieel onderdeel van, want u kunt maar één keer een eerste indruk maken met uw woning.
  • Bezichtigingen, in overleg met u ook op de zaterdagmorgen.
  • Optimale communicatie. Na een bezichtiging informeren wij u over de eerste én de uiteindelijke reactie van de potentiële kopers. Regelmatig nemen wij met u contact op om onze marktinspanningen toe te lichten en de verdere verkoop van uw woning met u af te stemmen.
  • Kopers adequaat doorverwijzen voor de beschikbare financieringsmogelijkheden voor de aankoop van uw woning. Niets is zo vervelend als u te moeten meedelen, dat de koper uiteindelijk zijn financiering niet geregeld krijgt!

No cure, no pay

Als Van der Beek Makelaars er aanwijsbaar niet in slaagt aan alle bovenstaande onderdelen van deze garantie te voldoen, heeft u het recht de verkoopopdracht van uw woning zonder verdere kosten in te trekken.

Wij zijn namelijk overtuigd van onze uitstekende dienstverlening.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring