Mijn favorieten

Van der Beek Makelaars, thuis in stad en land

Een huis kopen is meestal een van de grote stappen in uw leven. Om je thuis te voelen heb je niet alleen een huis nodig, ook een gevoel. Begeleiding bij de aan- en verkoop vraagt om discretie en inlevingsvermogen van onze kant. Van der Beek Makelaars is al sinds 1973 thuis in stad en land. Wij kennen de markt, zijn goed bekend met de regio Zutphen, zijn optimaal commercieel, bouwkundig en juridisch opgeleid en we zijn met hart en ziel betrokken bij uw wensen. 

Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de nazorg mag u erop vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen. 

NVM

Van der Beek Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Deze organisatie staat, net als wij, voor deskundigheid, integriteit en kwaliteit. Onze makelaars volgen doorlopend scholing om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Uiteraard werken wij ook volgens de erecode van de NVM.

Funda

Groot voordeel voor u is ook dat we informatie over panden eenvoudig kunnen uitwisselen met alle NVM-collega’s en dat we uw huis uitgebreid kunnen presenteren op de goedbezochte huizenwebsite Funda.nl

Garantie

Van der Beek Makelaars zal uw betrouwbare sparringpartner en klankbord te zijn. Wij geven u duidelijk aan welke stappen en kosten u in het aan- en verkoopproces kunt verwachten en adviseert u hoe ermee om te gaan. Hierbij zijn wij zodanig overtuigd van onze dienstverlening dat wij u aanbieden de unieke verkoop- en servicegarantie “no cure, no pay”. Zie ook de pagina Servicegarantie.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring