Mijn favorieten

 

De verkoop van uw woning is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Vooraf is immers niet bekend hoe lang het verkooptraject gaat duren, wat de opbrengst van de woning zal zijn en of de koper naar volle tevredenheid in het pand zal wonen. U zoekt daarom zekerheid, een korte verkoopperiode en... de hoogste koopsom.
Met Van der Beek Makelaars verzekert u zich van een optimaal verkoopresultaat en een vertrouwde begeleiding gedurende het hele traject. Wij staan u graag met raad en daad terzijde, adviseren u over een goede, marktconforme vraagprijs en communiceren we in een ontspannen, vriendschappelijke sfeer.
U kunt van Van der Beek Makelaars een uitgebreid dienstenpakket verwachten:

  • Onze Verkoop Markt Analyse is een zorgvuldige analyse om de verkoopbaarheid van uw woning en daarmee een optimale vraagprijs vast te stellen.
  • Ons verkoopadvies is bedoeld om u te helpen uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Indien gewenst brengen wij u in contact met een stylingadviseuse.
  • De verkoopstrategie is maatwerk. Wij stellen een effectief marketingplan op om uw woning op een realistische en onderscheidende wijze op de markt te promoten. Bekijk hier welke onderdelen kunnen worden opgenomen in dit plan.
  • Het verkoopplan voor uw woning en de bijbehorende kosten worden vooraf helder en transparant met u gecommuniceerd.
  • Bezichtigingen regelen wij voor u, zodat u daar geen stress, onzekerheid en onrust over hoeft te ervaren. Na afloop zal de makelaar de bezichtiging aan u terugkoppelen.
  • Afhankelijk van de kwaliteit van uw woning kan een bouwtechnisch rapport een meerwaarde hebben bij de verkoop van uw woning. Dit rapport geeft de koper inzage in de bouwkundige en mechanische onderdelen alsmede de eventuele gebreken van uw woning. Ook dit rapport, dat u helpt de koper de verplichte inzage te geven, kunnen wij voor u verzorgen.De spannende fase van onderhandelingen kunt u aan ons overlaten.
  • De juridische koopovereenkomst stellen wij zorgvuldig voor u op.
  • Wij checken ook de conceptakte die notaris opstelt voor de eigendomsoverdracht.
  • Onze grote aanhangwagen met huif staat gratis voor u klaar tijdens uw verhuizing.

Transparant

U krijgt een inlogcode waarmee u altijd de mogelijkheid heeft om uw (actuele) dossier op ons intranet te kunnen inzien.
In het hele traject kunt u van ons een transparante en heldere communicatie verwachten. Wij bespreken alles met u en we zijn duidelijk over de courtage. Dit is een percentage van de koopsom van uw woning. Het is afhankelijk van de waarde van uw woning en de omvang van onze dienstverlening.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring