Mijn favorieten

Vehuurbegeleiding

Uw woning verhuren

Wilt u uw woning (tijdelijk) verhuren? Daar komt veel bij kijken. Welke huur kunt u vragen en waar moet u rekening mee houden? Verhuurt u uw woning permanent of tijdelijk? Is de huurder betrouwbaar? Het is een lastige markt met vaak wijzigende regelgeving. Van der Beek Makelaars ondersteunt u tijdens dit proces. Wij zijn op de hoogte van wet- en regelgeving en kunnen u informeren en adviseren over de fiscale consequenties.
U bepaalt welke eisen u stelt aan een potentiële huurder. Wij kennen de markt goed en zijn daarom goed in staat een reële maximale huurprijs vast te stellen.
 

Zekerheid voor verhuurder

Geïnteresseerde kandidaten nodigen we uit voor een bezichtiging en we toetsen de documenten van de huurder op echtheid en solvabiliteit. Hiermee krijgt u als verhuurder meer zekerheid. Op basis van al die verzamelde gegevens beslist u of de kandidaat uw huurder wordt.
Samen met de nieuwe huurder controleren wij de woning en stellen we een inspectierapport op. Vervolgens verzorgen wij de huurovereenkomst en informeren wij u en de huurder over de rechten en plichten. 

 

 

 


 

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring