Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding, voor de beste koop


Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan u duizenden euro’s opleveren en u behoeden voor een enorme “miskoop”. Met kennis van zaken én van de markt staat Van der Beek Makelaars te Zutphen u met raad en daad terzijde. Onze makelaar onderhandelt op een professionele wijze voor u met als doel de laagste prijs en de minste risico’s. Dat geeft u zekerheid en bespaart u tijd en geld.

Onze begeleiding van het gehele aankoopproces betekent dat u kunt kiezen uit meer panden en een optimale afhandeling van uw aankoop. Omdat iedere transactie zijn eigen unieke voorwaarden en specificaties kent, krijgt u altijd dienstverlening op maat.
Het stappenplan van onze aankoopbegeleiding:

 1. Wij bespreken uw woonwensen om op zoek te kunnen naar de optimale aankoop.
 2. Per e-mail informeren wij u over het nieuwe woningaanbod en interessante prijswijzigingen.
 3. U kunt eerst zelf de woningen die aan uw wensen voldoen bezichtigen. Een bezichtiging met een van onze makelaars kan uiteraard ook. Wij letten daarbij op veel factoren zoals ligging, kwaliteit en bouwkundige gebreken. Na de bezichtiging bespreken we onze indrukken.
 4. Heeft u serieus belangstelling voor een woning, dan doen we verder onderzoek naar onder meer milieuaspecten, erfdienstbaarheden, het bestemmingsplan en overige zaken die een rol kunnen spelen bij waardering van de woning.
 5. Indien nodig laten we een bouwtechnische keuring uitvoeren.
 6. Bent u enthousiast over de woning, dan bespreken we de onderhandelingsstrategie. Het voeren van een onderhandeling is een vak apart en Van der Beek Makelaars heeft daar uitgebreid ervaring mee.
 7. Koopt u de woning, dan wordt er een schriftelijke koopovereenkomst opgesteld, volgens het model van de NVM en de Consumentenbond.
 8. Na het concept uitvoerig met u te hebben besproken en toegelicht wordt de overeenkomst door beide partijen getekend.
 9. De getekende overeenkomst gaat naar de notaris, zodat hij de eigendomsoverdracht kan voorbereiden. Wij controleren de conceptakte, inspecteren voor de overdracht samen met u de woning en noteren de meterstanden.
 10. U ontvangt van ons 75 gepersonaliseerde verhuisberichten, voorzien van een foto van de door u gekochte woning.
 11. Zijn er daarna nog zaken die de aandacht van de makelaar vragen, dan zijn wij er om uw belangen te behartigen.

No cure, no pay

Voor de aankoopbemiddeling betaalt u een courtage. Deze is afhankelijk van het door u gekozen dienstenpakket. En… no cure no pay.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring