Mijn favorieten

DienstenIs dit het moment om te verkopen of aan te kopen?

De woningmarkt is ook in de regio Zutphen nog steeds flink in beweging. Recent is er vast ook bij u in de buurt een woning verkocht. Vaak is de opbrengst een aangename verrassing voor de verkoper, maar ook voor de omliggende bewoners. Wellicht heeft het u aan het denken gezet en is het voor u óók een goed moment om te verkopen en/of aan te kopen.

Is dit het moment om naar uw volgende woning te gaan?
Droomt u van die ene woning op de hoek? Heeft u een favoriete wijk of wilt u liever naar het buitengebied? Heeft u praktische redenen waarom u naar een grotere of kleinere woning wilt verhuizen? Omdat de kinderen de deur uit zijn, u gaat samenwonen of vanwege  andere zorgbehoeften? Dan is het goed om te weten dat er verschillende ontwikkelingen zijn, waardoor het juist nu een goed moment kan zijn om uw woning te verkopen of aan te kopen.

Ontwikkelingen op de woningmarkt bieden kansen
Zo lijken de enorme prijsstijgingen te temperen, is er veel vraag naar bepaalde woningen, zoals appartementen en tussenwoningen en juist veel aanbod van vrijstaande woningen. In iedere gemeente is de situatie anders. Dit heeft effect op de woningprijzen en biedt andere kansen. Door overwaarde op uw woning, in combinatie met de lage hypotheekrente en goede financieringsmogelijkheden, zou u misschien die stap naar een volgende woning nu toch al kunnen maken. Uw netto woonlasten zouden niet eens veel hoeven te veranderen in bepaalde situaties.

Wilt u weten of dit voor u het moment is om te verkopen en/of aan te kopen?
Heeft u vragen met betrekking tot uw persoonlijke woonsituatie? Stel ze me, misschien kan ik ze beantwoorden.
Maak vrijblijvend een afspraak met mij op kantoor of bij u thuis.  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring