Van der Beek Makelaars

Nieuwstad 33
7201 NL Zutphen
Tel: 0575-515910
info@vanderbeekmakelaars.nl
Looer Enkweg 23 ., 7207 RT Zutphen Koopsom € 164.000,- v.o.n.
Looer Enkweg 23 . in Zutphen 7207 RT

Omschrijving

Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning gelegen in een prettige woonwijk!


In de woonwijk Leesten-Oost vindt u op loopafstand een winkelcentrum met diverse voorzieningen. Eveneens ligt op loopafstand het multifunctionele centrum "de Mene" met onder andere een sporthal, kinderdagverblijf en een basisschool.

Het bestemmingsplan geeft aan, dat er een vrijstaand woning mag worden gebouwd met, onder voorwaarden, een aan-huis-verbonden beroep en consumentverzorgende bedrijfsactiviteiten, alsmede aan- en bijgebouwen behorende bij de woning.

De woning dient gesitueerd te worden op een afstand van minimaal 3 m uit de zijdelingse perceelsgrens.

De bouwhoogte van het hoofdgebouw bedraagt maximaal 11 m en heeft een maximaal 3 bouwlagen.

De gezamenlijke grondoppervlakte van het bijgebouw en/of aanbouw bedraagt maximaal 30 m2.
De goothoogte van een vrijstaand bijgebouw bedraagt maximaal 2,7 m met een maximale bouwhoogte van 3,5 m.
De (goot)hoogte van een aangebouwd bijgebouw mag ten hoogste gelijk zijn aan de hoogte van de eerste bouwlaag, verhoogd met 0,25 m van het hoofdgebouw tot een maximum van 4,5 m.

Het voorgaande betreft een summiere weergave. De complete bestemmingsplanomschrijving met bouwregels, etcetera vindt u op de site van www.ruimtelijkeplannen.nl onder
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0301.bp1100Leesten-

Bouwkavel is inclusief goedgekeurde omgevingsvergunning en paalfundatie en bouwplan zoals overeenkomstig bestek en tekening in de brochure.

Bouwnummer 29 is ook met bouwplan te koop; verkoopprijs op aanvraag.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopende makelaar geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 164.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 377 m² Kadasteroppervlakte 377 m² Kadastrale gegevens Gemeente zutphen Sectie O Perceelnummer 3964 Oppervlakte 377 m² Eigendomssituatie Volle eigendom