Van der Beek Makelaars

Nieuwstad 33
7201 NL Zutphen
Tel: 0575-515910
info@vanderbeekmakelaars.nl
Dortherdijk 29, 7215 LC Joppe Vraagprijs € 120.000,- k.k.
Dortherdijk 29 in Joppe 7215 LC

Omschrijving

Recreëren op een mooi en eigen plekje in de prachtige natuur!

Bospartijen, heidevelden en zandweggetjes, afgewisseld met fraaie vergezichten. Dat is de schitterende omgeving van het Gelderse Eefde nabij Gorssel. Zij leent zich bij uitstek voor het maken van tochten, bijvoorbeeld naar Zutphen, Deventer, door de IJsselvallei of langs de talrijke kastelen en historische landhuizen die er in de Achterhoek staan.
Bij Gorssel is een zwembad en een fietspontje waarmee u de IJssel kunt oversteken en bij het zwembad van Almen worden kano's en waterfietsen verhuurd voor een tochtje over de Berkel.

Dit bouwterrein voor een recreatiewoning ligt op eigen grond midden in het bos, niet op een park, nabij de Gorsselse Heide en op enkele kilometers van Zutphen, Lochem en Deventer.

De perceel is 2510 m² groot en is bestemd voor de bouw van één recreatiewoning, waarbij:
. de oppervlakte van de woning niet meer mag zijn dan 75 m² (inclusief berging en eventuele veranda)
. de goothoogte en bouwhoogte niet meer dan 3,5 meter, respectievelijk 7 meter mag bedragen
. de inhoud niet meer dan 300 m³ (inclusief veranda) mag bedragen

De aansluitingen voor gas, water, elektra, riolering en telefoon zijn aanwezig.

Permanente bewoning is niet toegestaan
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 120.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving Recreatiewoning Ja Indeling Perceeloppervlakte 2510 m² Kadasteroppervlakte 2510 m² Kadastrale gegevens Gemeente Gorssel Sectie C Perceelnummer 4305 Oppervlakte 1190 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Gorssel Sectie C Perceelnummer 4306 Oppervlakte 1320 m² Eigendomssituatie Volle eigendom